RADIO TIMIBANAT  CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA  EMISIEI DEDICAŢII  ŞI MESAJE  "RADIO TIMIBANAT  LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" 

Radio TimiBanat™ vă recomandă spre ascultare aceste noi şi minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Deodorante gratuite distribuite în metroul din Viena, din cauza valului de caniculă (Wed, 18 Jul 2018)
Toți cei care au mers vara cu mijloacele de transport în comun știu că nu căldura este cel mai greu de suportat, ci mirosul emanat de călătorii certați cu apa, săpunul și deodorantul. The post Deodorante gratuite distribuite în metroul din Viena, din cauza valului de caniculă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Curtea Constituțională a admis sesizarea cu privire la dreptul de liberă circulaţie şi şedere a persoanelor de acelaşi sex căsătorite (Wed, 18 Jul 2018)
Curtea Constituţională a României (CCR) a admis miercuri sesizarea cu privire la dreptul de liberă circulaţie şi şedere a persoanelor de acelaşi sex căsătorite ... The post Curtea Constituțională a admis sesizarea cu privire la dreptul de liberă circulaţie şi şedere a persoanelor de acelaşi sex căsătorite appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Din 5 august, nu mai are cine mătura străzile Timișoarei (Wed, 18 Jul 2018)
Retim Ecologic Service SA a informat ieri că începând cu 5 august 2018 nu va mai presta servicii de salubritate stradală în Timișoara. Astfel, după 12 ani de operare ... The post Din 5 august, nu mai are cine mătura străzile Timișoarei appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Cadru didactic din Timiș prins cu telefonul mobil la examenul de definitivat (Wed, 18 Jul 2018)
La nivel național dintre cei 9.475 de candidaţi înscrişi la începutul anului şcolar, au fost admişi la proba scrisă, ce a avut loc miercuri, 8.920 de candidaţi care au îndeplinit ... The post Cadru didactic din Timiș prins cu telefonul mobil la examenul de definitivat appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Cascador la 15 ani, pe străzile Timișoarei (Wed, 18 Jul 2018)
Un tânăr de 15 ani a încercat să conducă o mașină fără permis, însă finalul a fost departe de cum și-ar fi dorit. Marți seara a avut ocazia să se urce la ... The post Cascador la 15 ani, pe străzile Timișoarei appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Langoși de 7.000 de lei, la Timișoara (Wed, 18 Jul 2018)
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au depistat și au amendat un bărbat care vindea produse preparate în rulotă fără a deține nici un fel de documente ... The post Langoși de 7.000 de lei, la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Bărbat dispărut din Timișoara. Cine poate oferi informații…. (Wed, 18 Jul 2018)
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea depistării unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, dispărut de pe raza municipiului Timișoara. The post Bărbat dispărut din Timișoara. Cine poate oferi informații…. appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

O șansă la viață pentru un adolescent bănățean, venită de la un copil de 14 ani (Wed, 18 Jul 2018)
Inima băiatului a fost transportată cu un elicopter până la clinica din Mureş, unde i-a fost transplantată unui adolescent de 15 ani, din județul ... The post O șansă la viață pentru un adolescent bănățean, venită de la un copil de 14 ani appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Enel închide magazinele din Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara (Wed, 18 Jul 2018)
Magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise ... The post Enel închide magazinele din Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Lupte medievale la ceas de seară, la Timișoara (Wed, 18 Jul 2018)
Timişorenii cu poftă de... război, de confruntări unu la unu, doi la doi sau trei la trei vor fi dotaţi de organizatorii distracţiei cu "înfricoşătoare" arme din spumă The post Lupte medievale la ceas de seară, la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Radio-timibanat.com website reputation
ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK ,SKYPE.

Image and video hosting by TinyPic

 radio.timibanat@gmail.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>
Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Radio-timibanat.com website reputation
Radio-timibanat.com website reputation
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
Muzica Noua Internetradio online
 Radio TimiBanat Timisoara
/></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 80-00