RADIO TIMIBANAT  CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA  EMISIEI DEDICAŢII  ŞI MESAJE  "RADIO TIMIBANAT  LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" 

Radio TimiBanat™ vă recomandă spre ascultare aceste noi şi minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, produs în zona Vrancea (Wed, 25 Apr 2018)
Un cutremur cu magnitudinea de 5 pe scara Richter în zona Vrancea, s-a produs miercuri seara, la ora 20:15:47... The post Cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, produs în zona Vrancea appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Balul de sâmbătă seara, într-o comună timișeană (Wed, 25 Apr 2018)
Tot mai rare, balurile organizate la căminele culturale rămân, totuși, indicatorul nevoii de socializare și de relaxare a locuitorilor din mediul rural. The post Balul de sâmbătă seara, într-o comună timișeană appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Prințesele vin cu trăsura la Festivalul Timfloralis (Wed, 25 Apr 2018)
Ediția din acest an a Festivalului Timfloralis, care se va desfășura în perioada 27-29 aprilie, va supune atenției publicului larg... The post Prințesele vin cu trăsura la Festivalul Timfloralis appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Atenție la bancomate! Poți rămâne fără bani! (Wed, 25 Apr 2018)
În ultimul timp, tot mai mulți timișoreni au reclamat proasta funcționare a bancomatelor de pe raza municipiului. The post Atenție la bancomate! Poți rămâne fără bani! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Într-o comună din Timiș, hoții strigă „Hoții!” și solicită să li se „repereze” onoarea (Wed, 25 Apr 2018)
Distracția e în toi la Parța. Echipa primarului Mihai Petricaș - îi includem aici și pe cei opt ghiocei pesediști din consiliul local - joacă, în continuare... The post Într-o comună din Timiș, hoții strigă „Hoții!” și solicită să li se „repereze” onoarea appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Director din Timișoara, la un pas de a câștiga un concurs televizat! (Wed, 25 Apr 2018)
Curiozitatea față de mediul înconjurător, dar și dorința de a acumula cât mai multe informații despre spațiul în care ne ducem existența, au creat cadrul propice pentru... The post Director din Timișoara, la un pas de a câștiga un concurs televizat! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Bajaga, Cargo şi Mihai Mărgineanu concertează într-o comună din Timiș! (Wed, 25 Apr 2018)
Prima ediție a manifestării "Embargo Fest", găzduită în comuna timişeană Dudeştii Vechi, îşi va deschide porţile pentru public... The post Bajaga, Cargo şi Mihai Mărgineanu concertează într-o comună din Timiș! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Locuri în tabere pentru studenţii din Timiş (Wed, 25 Apr 2018)
În urma demersurilor realizate de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Ministerul Tineretului și Sportului a adoptat... The post Locuri în tabere pentru studenţii din Timiş appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Când pofta de muncă doarme nestingherită… (Wed, 25 Apr 2018)
În comuna timișeană Satchinez sunt 53 de dosare depuse pentru a primi ajutorul social. The post Când pofta de muncă doarme nestingherită… appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Concerte cu intrare liberă, la Timișoara (Wed, 25 Apr 2018)
Melomanii timișoreni sunt așteptați astăzi și mâine, de la ora 18, la prima ediție a Festivalului Artelor, o manifestare cu intrare liberă... The post Concerte cu intrare liberă, la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Radio-timibanat.com website reputation
ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK ,SKYPE.

Image and video hosting by TinyPic

 radio.timibanat@gmail.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>
Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Radio-timibanat.com website reputation
Radio-timibanat.com website reputation
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
Muzica Noua Internetradio online
 Radio TimiBanat Timisoara
/></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 80-00