RADIO TIMIBANAT  CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA  EMISIEI DEDICAŢII  ŞI MESAJE  "RADIO TIMIBANAT  LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" 

Radio TimiBanat™ vă recomandă spre ascultare aceste noi şi minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

„Farmec” nou de Teleorman (Thu, 18 Jan 2018)
Performanța PSD de a da jos doi premieri într-un an de guvernare este, am putea zice, remarcabilă și, de aceea, de nerepetat. Acum ne aflăm în fața... The post „Farmec” nou de Teleorman appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Vi s-a întâmplat să așteptați tramvaiul în neștire în zilele de weekend? Iată de ce tremurați de frig în stații (Thu, 18 Jan 2018)
Recent, pe mail-ul redacției am primit un mesaj de la unul dintre angajații STPT (Societatea de Transport Public Timișoara), fosta RATT... The post Vi s-a întâmplat să așteptați tramvaiul în neștire în zilele de weekend? Iată de ce tremurați de frig în stații appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Ambulanță lovită în plin de un şofer neatent, la intrarea în Timișoara (Thu, 18 Jan 2018)
O femeie care se afla într-o ambulanță împreună cu copilul său în vârstă de un an a avut parte de un incident mai puțin obișnuit. The post Ambulanță lovită în plin de un şofer neatent, la intrarea în Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Toalete… în aer liber pe marginea autostrăzii Timișoara – Lugoj (Thu, 18 Jan 2018)
Miros pestilențial, clanțe rupte, robinete stricate și hârtie igienică atârnată pe lângă coșurile de gunoi, cam așa se prezintă toaletele de pe autostrada... The post Toalete… în aer liber pe marginea autostrăzii Timișoara – Lugoj appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Tinerele talente de la Dudeştii Vechi (Thu, 18 Jan 2018)
În Dudeştii Vechi, o comună aflată la mai bine de 70 de kilometri de Timişoara, cu o comunitate însemnată de etnici bulgari, există un interes... The post Tinerele talente de la Dudeştii Vechi appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Asfaltul a ajuns pe jumătate dintre străzile unei comune din Timiş (Thu, 18 Jan 2018)
Modernizarea infrastructurii stradale are un loc prioritar în preocupările edililor de peste tot, inclusiv ale celor din localitățile rurale. The post Asfaltul a ajuns pe jumătate dintre străzile unei comune din Timiş appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Apar taberele (de iarnă) în PSD Timiş (Thu, 18 Jan 2018)
În PSD Timiş a apărut "la vedere" un curent care nu se înscrie în linia promovată de politica de la centru a partidului. Lucrurile au răbufnit... The post Apar taberele (de iarnă) în PSD Timiş appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Jos pălăria! Dar ce facem cu… Șapca? (Thu, 18 Jan 2018)
Tare îi mai place primarului Nicolae Robu să se mândrească cu proiectele și realizările lui, chiar dacă nu toate sunt pe placul timișorenilor... The post Jos pălăria! Dar ce facem cu… Șapca? appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Pomi căzuţi pe carosabil şi locuinţe fără curent, în vestul ţării (Thu, 18 Jan 2018)
Mii de abonaţi din ţară sunt fără electricitate, joi dimineaţa, în mai multe judeţe din ţară, între care şi Hunedoara, în urma condiţiilor meteo... The post Pomi căzuţi pe carosabil şi locuinţe fără curent, în vestul ţării appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Scandal uriaş! Un primar din vestul ţării este acuzat de consilieri că vinde la preţ foarte mic un teren „pregătit pentru cineva” (Thu, 18 Jan 2018)
Scandal uriaş! Un primar din vestul este acuzat de consilieri că vinde la preţ foarte mic un teren "pregătit pentru cineva". Se întâmplă în... The post Scandal uriaş! Un primar din vestul ţării este acuzat de consilieri că vinde la preţ foarte mic un teren „pregătit pentru cineva” appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Radio-timibanat.com website reputation
ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK ,SKYPE.

Image and video hosting by TinyPic

 radio.timibanat@gmail.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>
Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Radio-timibanat.com website reputation
Radio-timibanat.com website reputation
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
Muzica Noua Internetradio online
 Radio TimiBanat Timisoara
/></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 80-00