Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Mâine se lansează programul ”Rabla pentru electrocasnice”! Cum se acordă voucherul (Tue, 18 Dec 2018)
Ministerul Mediului lansează, începând de miercuri, programul ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care românii vor primi vouchere pentru... The post Mâine se lansează programul ”Rabla pentru electrocasnice”! Cum se acordă voucherul appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Enel a cerut sprijinul ISU în a doua zi de ninsori abundente. 20.000 de timișeni nu au nici acum curent electric (Tue, 18 Dec 2018)
Societatea Enel a cerut sprijinul ISU Timiş pentru remedierea problemelor cauzate de vreme duminică, la prânz. Conform raportului ISU privind... The post Enel a cerut sprijinul ISU în a doua zi de ninsori abundente. 20.000 de timișeni nu au nici acum curent electric appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Mai multe trenuri anulate în Banat (Tue, 18 Dec 2018)
Mai multe trenuri au fost anulate pe raza Regionalei CFR Timişoara, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Astfel, astăzi nu circulă trenurile... The post Mai multe trenuri anulate în Banat appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Poliţiştii din Timiş au confiscat peste o tonă de artificii (Tue, 18 Dec 2018)
Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai S.A.E.S.P. Timiș și jandarmi din cadrul Grupării Mobile... The post Poliţiştii din Timiş au confiscat peste o tonă de artificii appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

18 decembrie 1989, ziua în care tinerii Timișoarei cădeau sub gloanțe și se punea în practică operațiunea Trandafirul (Tue, 18 Dec 2018)
La Timişoara continuă manifestările dedicate comemorării eroilor martiri ai Revoluţiei din decembrie 89. Ziua de 18 decembrie 1989... The post 18 decembrie 1989, ziua în care tinerii Timișoarei cădeau sub gloanțe și se punea în practică operațiunea Trandafirul appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Avarie majoră la o conductă magistrală de apă! Este afectată zona de sud a Timișoarei! (Tue, 18 Dec 2018)
Aquatim SA anunță că în urma unei avarii majore la o conductă magistrală de apă de pe strada Batania, în zona de sud a municipiului Timișoara va fi... The post Avarie majoră la o conductă magistrală de apă! Este afectată zona de sud a Timișoarei! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record (Tue, 18 Dec 2018)
Un şofer gălăţean în vârstă de doar 23 de ani a dat radarul peste cap în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie: pentru că a depăşit viteza legală... The post S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Greșeala pe care o fac șoferii iarna când pornesc motorul (Tue, 18 Dec 2018)
Pe timpul iernii, înainte de a porni la drum, este foarte important să curăţăm maşina, spune Victor Miron, angajat la Service-ul... The post Greșeala pe care o fac șoferii iarna când pornesc motorul appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

„Cadou” de sărbători pentru oieri (Mon, 17 Dec 2018)
Subvenţia de un leu pentru kilogramul de lână valorificat e, în sine, un sprijin bine-venit pentru crescătorii de oi. Numai că derularea programului... The post „Cadou” de sărbători pentru oieri appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Alertă în Timiş! Una dintre cele mai devastatoare maladii înregistrează cea mai rapidă creștere a numărului de cazuri (Mon, 17 Dec 2018)
Cea mai cumplită boală, care la sfârșitul secolului trecut a căpătat aspect de pandemie, afectează din ce în ce mai mulți timișeni. The post Alertă în Timiş! Una dintre cele mai devastatoare maladii înregistrează cea mai rapidă creștere a numărului de cazuri appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK ,SKYPE.

Image and video hosting by TinyPic

contact@radio-timibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Radio-timibanat.com website reputation
Radio-timibanat.com website reputation
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
Muzica Noua
 Radio TimiBanat Timisoara
/></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 80-00